Fashion online - best brands & great prices

Handelsbetingelser

Er der noget, du er i tvivl om, er du altid meget velkommen til at:

Ringe på +4582304099 eller
sende os en mail på sales@mote349.com


Generelle oplysninger
JTP Group A/S
CVR-nummer: DK35821643

1. Registrering af dine persondata
Når du køber din første vare hos mote349, bliver du registreret som bruger på siden. Vi registrerer flg. personlige oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og e-mail.

Personoplysninger registreres med det formål at kunne levere varen til dig samt senere give dig mulighed for selv at følge dine køb hos mote349.com

Dine oplysningerne vil ikke blive videregivet til tredjemand, og du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, ligesom du selv har ret til indsigt i samtlige oplysninger, vi har registreret om dig.

Henvendelser i forbindelse med din brugerregistrering og persondataloven bedes rettet til mote349 på +4582304099 eller ved at sende os en mail på sales@mote349.com
Den dataansvarlige på mote349.com er Jesper Trude Larsen.

2. Bekræftelse af ordren
Når du har afgivet en bestilling hos mote349, vil vores system automatisk sende dig en mail, hvoraf det fremgår, hvilke produkter, du har bestilt. Vi anbefaler, at du gemmer eller printer emailen.

3. Hvis du vil annullere en ordre
Ordrer, der endnu ikke er afsendt fra mote349, kan annulleres ved at kontakte os på sales@mote349.com eller på telefonnummer +4582304099.

Er varerne allerede afsendt fra mote349, har du mulighed for at benytte din 14 dages fortrydelsesret. Se nærmere under punkt 8.

Hvis du nægter modtagelse af en vare, er det vigtigt, at du samtidig giver vores kundeservice besked, så vi kan følge op på dette og sikre, at du får refunderet dine penge.

4. Priser
Alle priser er i norske kroner og eksklusiv moms(merverdiavgift), med mindre andet er angivet. Priserne gælder kun for ordrer til levering i Norge.

Alle vores priser er dagspriser og opdateres løbende.

Den pris, du ser på hjemmesiden, er inkl økonomi-frakt til Norge - Vi afsender med postnord.

5. Betaling
Betaling for bestilte varer kan ske online ved brug af følgende betalingskort/metode: VISA, Mastercard, Maestro, VISA Electron, American Express, JCB
Mote349 trækker pengene på det kort som er brugt ved købet når varen afsendes til dig.

6. Levering
Alle varer leveres med Postnord - Økonomibreve og leveres til din husstand.
Ved modtagelse anbefaler vi, at emballagen kontrolleres grundigt, så evt. fragtskader opdages allerede ved levering.

Opdager du, at varen ikke er i orden ved modtagelse, eller hvis du ved åbning opdager skjulte skader på varen (hvor der ikke har været synlige tegn på emballagen), så bedes du kontakte os på - sales@mote349.com eller på tlf. +4582304099 hurtigst muligt og inden for rimelig tid. Vi anbefaler, at der reklameres over skjulte skader, som opdages efter udpakning, senest førstkommende hverdag før kl. 12:00, da dette letter bevisbyrden overfor transportøren væsentligt.

For at dokumentere skadens omfang, bedes du være behjælpelig med at tage billeder af både varen og emballagen. Ligeledes bør al emballage gemmes som dokumentation for, at der har været en transportskade eller en skjult skade.
Når vi modtager din reklamation, kontakter vi dig inden for 24 timer for at aftale det videre forløb. Vi bestræber os på at behandle alle retmæssige reklamationer inden for 21 dage. Se i øvrigt afsnit 9 om reklamationer her
Ved skader/mangler må produktet ALDRIG tages i brug, før vi har truffet en afgørelse om, hvordan reklamationen løses.

Der må påregnes en leveringstid på 1-5 hverdage afhængig af det specifikke produkt og lagerstatus.

7. Reklamation
Vi følger naturligvis de gældende regler i henhold til dansk købelov.

Som forbruger har du to års reklamationsret fra den dag, du modtager din vare. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, få pengene tilbage eller et afslag i pris, alt afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at du reklamerer inden for "rimelig tid" efter, at du har opdaget fejlen/manglen ved varen. Reklamerer du inden for to måneder efter, at fejlen/manglen er opdaget, anses reklamationen altid for rettidig.

Ønsker du, at reklamere over en vare, bedes du kontakte os på sales@mote349.com og medsende en detaljeret fejlbeskrivelse. Angiv venligst faktura- og/eller ordrenummer for købet af den vare, som reklamationen drejer sig om. Når vi har modtaget din reklamation, kontakter vi dig inden for 24 timer for at aftale det videre forløb. Vi bestræber os på at behandle alle retmæssige reklamationer inden for 21 dage.

Ved skader/mangler må produktet ALDRIG tages i brug, før vi har truffet en afgørelse om, hvordan reklamationen løses.

Ved returnering af en vare som følge af en reklamation betaler vi dine rimelige fragtomkostninger, såfremt skaden/manglen er dækket af reklamationsretten.

Du er selv ansvarlig for at returnere varen til vores lager.

Vær opmærksom på følgende:

Du har to års reklamationsret for bl.a. fabrikations-og materialefejl. Skulle du opdage en fejl på din vare, er det vigtigt, at du reklamerer hurtigst muligt, da det ellers kan være svært at afgøre, om problemet skyldes en oprindelig fejl, der er dækket af købelovens reklamationsret, eller om fejlen skyldes slid eller forkert anvendelse.

Viser det sig, at der er en oprindelig fejl ved varen, kan du vælge at få den repareret eller ombyttet til et tilsvarende produkt. Vi har ret til at reparere varen, hvis det er uforholdsmæssigt dyrere for os at ombytte den, og vi i øvrigt kan udføre reparationen inden for rimelig tid.

Hvis det ikke lykkes for os at reparere fejlen første gang, kan vi i nogle tilfælde have ret til at forsøge at udbedre fejlen igen. Hvis det ikke kan lade sig gøre at udbedre fejlen inden for rimelig tid, har du krav på enten at få pengene tilbage, et afslag i prisen eller at få varen ombyttet til en vare, der minder om den oprindeligt indkøbte.

Hvis det viser sig, at du selv er skyld i fejlen, eller at der ingen fejl er på varen, vil vi opkræve et rimeligt gebyr for at undersøge varen. Det er dog en forudsætning, at du personligt har fået oplysning om gebyret og dets størrelse ved undersøgelsen.

Der gælder andre salgsbetingelser, når der er givet garanti. Er der en garanti, afhænger dine rettigheder af, hvad der står i garantien. Her skal garantigiver bevise, at en fejl ikke er omfattet af garantien, derfor kan vi normalt ikke kræve undersøgelsesgebyr, når der er givet garanti. Selvom der er en garanti, har du stadig dine rettigheder efter købeloven.

Hvornår bortfalder reklamationsretten?

Reklamationsretten bortfalder, hvis det beviseligt kan påvises, at du selv er skyld i manglen/fejlen. Det kan fx være, hvis du har brugt varen forkert, eller det kan bevises, at der er blevet foretaget uautoriseret reparation.
Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage. Få altid en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Har du spørgsmål til reklamationsretten eller andet vedrørende handel med mote349, kan du kontakte os på +4582304099 eller sales@mote349.com

8. Fortrydelsesret
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Har du modtaget varen men fortryder købet, kan du inden for 14 dage efter modtagelse fortryde, dog bedes du kontakte os inden på sales@mote349.com med besked om, at du ønske at fortryde dit køb.
Efter din meddelelse om at du fortryder dit køb har du 14 dage til at få sendt varen retur til mote349. Vi behandler din henvendelse inden for 48 timer, hvorefter du modtager en returformular, der skal udfyldes og vedlægges varen ved returnering.

I henhold til forbrugeraftalelovens § 19, stk. 2, pkt. 3 skal køber selv bekoste eventuelle fragtomkostninger i forbindelse med returnering.
Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
Vi overfører det endelige returbeløb til det betalingskort, der blev benyttet til at gennemføre købet senest 14 dage efter, at vi har modtaget varen.

Ved specielt fremstillede eller tilpassede varer, bortfalder fortrydelsesretten efter aftalen om køb er indgået.
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
JTP GROUP A/S
Gugvej 140
9210 Aalborg SØ
Danmark

Returnerer du selv en vare, skal den altid sendes tilbage i forsvarlig emballage.
Vi anbefaler at du sender varen retur som B-brev for at gøre det billigst muligt.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Såfremt du har spørgsmål til reklamationsretten eller andet vedrørende handel med mote349, kan du kontakte os på +4582304099 eller sales@mote349.com
Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice på telefon +4582304099 eller mail sales@mote349.com
Handelsbetingelserne er senest opdateret 04/01/2016